De ce să vii la Cupa României de Artă Florală?

 In Blog


Cupa este mai mult decât o competiție, este un mod unic de a fi parte din comunitatea AADF susținând floristica la nivel înalt, sprijinind membri organizatori sau membri concurenți! Cupa este locul tău de întâlnire cu ceilalți floriști din România precum și cu furnizorii de calitate pe care îi avem ca și parteneri!

Cupa este cel mai bun moment în care simți că faci parte dintr-o comunitate frumoasă de antreprenori floriști!

Ce ți-am pregătit în aceste 3 zile?

➜ concursul în sine, cele 3 probe wow – emoțiile vor fi trăite la superlativ iar tu ai șansa să fii aici, în mijlocul competiției și a creativității!

➜ demonstrații florale excepționale – hai să le vezi pe Ioana Nechifor și Maria Bunea Emc în acțiune într-o super demonstrație! De asemenea, elevii școlii Filomena Flower School îți vor împărtășii know how-ul lor!

➜ workshopuri special dezvoltate pentru tine – dezvoltarea business-ului, precum și alte tips & tricks despre social media, fotografie dar și un moment de conectare cu familia ta chiar la Cupa României de Artă Florală! Vino să cunoști board-ul AADF, pe Nicu Bocancea de la Floraria Iris, Ella Fodor , Diana Agop: Freelancer, Báthori Zsigmond.

Înscrie-te acum în link-ul de mai jos ca și participant și achiziționază biletul!

Pentru a-ți asigura participarea la acest eveniment unic în floristica din România completează rapid formularul și pregătește-te să trăiești la maxim competiția!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search