Flori Holland România – partener în Cupa României de Artă Florală 2023

 In Blog


Flori Holland Romania sunt de departe unii dintre cei mai importanți furnizori de flori pe care România îi are! Comunitatea floriștilor a lucrat îndeaproape cu ei la proiecte mari, susțin educația în floristică deoarece aceasta este calea spre inovație și succes!

Suntem extrem de bucuroși că ne susțin în singura competiție din floristica din România!

Comunitatea floriștilor este mai valoroasă prin existența lor, având o experiență de peste 10 ani în România! Bianca și Dragoș sunt personajele principale din spatele Flori Holland.

Pentru achiziția directa de pe bursele din Olanda punând la dispoziția floriștilor doua platforme, Flori Holland și cea mai noua Flori Holland Premium. Comenzile se livrează prin propriu aparat logistic în toată România.

Pentru clienții din zona de vest a Românie, în Timișoara Flori Holland deschide un engross cu locatie fizica.

Sute de tipuri de flori direct de la bursele din Olanda la prețurile cele mai accesibile pentru că alături de ei #inflorimromania!

 

Flori Holland este o companie specializată în achiziționarea florilor tăiate și a plantelor direct de la bursele din Olanda sau direct de la producătorii olandezi și achiziționarea directă a florilor prin importurile făcute din Ecuador, Columbia, Kenia, Israel și Italia.

Prin mai multe parteneriate cu firme de renume de la bursa de flori din Olanda, Flori Holland vă oferă posibilitatea de a alege cea mai bună soluție pentru business-ul dumneavoastră cu flori.

De la bursa din Olanda, direct la locația dumneavoastră din România în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune conditii de transport. Prin webshop-ul Flori Holland sunteți conectat în timp real la bursa din Olanda și aveți acces la o gamă largă de flori și verdeață care stau la baza creațiilor fiecărui florist.

Pe lângă comenzile normale plasate pe webshop, oferă și abonamente săptămânale de livrare (standing order) și trebuie să mai știți despre trandafirii de la Naranjo Ecuador, căci ei îi aduc în România! De curând au și Flori Holland Premium, o experiență nouă în achiziția florilor de pe bursele din Olanda.

Diversitatea ofertei lor este impresionantă, peste 70 de soiuri de trandafiri de grădină precum și varietatea tipurilor de flori, verdeață sau plante!

Oferă mare atenție clienților, punând accent pe client value, pe beneficiile și satisfacția acestora! Pe www.floriholland.ro găsești toate informațiile pentru a deveni clientul lor!

Participa la Cupa României de Artă FloralăRecommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search