Logo al Flori Holland, importator de flori în România

SC MIBIGO EXCLUSIVE TRADING SRL
Oras: Olanda – Timișoara
Adresa: Timișoara
Telefon: 0721 578 107
Website: www.floriholland.ro
E-mail: info@floriholland.ro
Reprezentant: Bianca N. Gogoneață-Negrea, Dragoș C. Negrea

Florile de mâine, astăzi în florăria ta! #înflorimRomânia Flori Holland este o companie specializată în achiziționarea florilor tăiate și a plantelor direct de la bursele din Olanda, de la producătorii olandezi și prin importurile făcute, în principal, din Ecuador și Columbia.

Prin mai multe parteneriate cu firme de renume de la bursele de flori din Olanda, Flori Holland îți oferă cea mai bună soluție pentru business-ul tău cu flori. De la bursa din Olanda, direct la locația ta din România în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții de transport!

Prin webshop-ul Flori Holland ai acces la o gama largă de flori și verdeață, care stau la baza activităților fiecărui florist. Ne poți contacta telefonic pentru comenzi, sfaturi sau lămuriri, pentru creațile florale realizate de tine, dar bineințeles și pentru dorința de a fi sau a deveni revânzator en gross local.

Plasarea unei comenzi se face prin conectarea la webshop-ul www.floriholland.ro, iar consultanța personală se face prin telefon sau întâlniri programate.


Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search