Plantele de interior

 In Blog


Căminul “Mulțumesc” plantelor!

Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor fi și mai calde, împreună!

Diverse studii au arătat că oamenii care trăiesc în apropierea plantelor sunt mai puțin stresați, cu o tensiune arterială mai mică, decât oamenii care trăiesc într-un mediu fără plante. 

Mai ales în această iarnă, când probabil, ar fi bine să respecți distanțarea socială și sǎ-ți petreci mai mult timp în familie, plantele te vor ajuta să rămâi conectat cu natura, în fiecare cameră a casei.

Achiziționeaza plante….și nu oricum…..de la florǎrii…..floriştii te vor ajuta cu sfaturi potrivite despre amplasare și îngrijire…..și…..le vor și livra pentru tine sau cei dragi ai tăi…..cu siguranță ai de făcut și cadouri apropiaților!

Dincolo de avantajul lor decorativ și calitățile estetice, plantele sunt o sursă uriașă de inspirație, creativitate și bunăstare. Atât de multe motive să spunem mulțumesc plantelor, mai ales prin menținerea zilnică a relației cu natura.

Cu această ocazie, vă oferim câteva variante pentru a decora cu conținut bogat și variat, 5 camere ale locuinței.

Biroul

O dată cu serviciul de acasă în acest an, un mediu de lucru inspirat la domiciliu este o necesitate. Pentru a menține o separare sănătoasă între viața privată și cea profesională, luați în considerare delimitarea spațiului de birou cu plante cu frunze cu forme generoase, cum ar fi Monstera și Calatheas. De asemenea, Scindapsus, Aloe sau Feriga sunt printre campionii reducerii efectelor stresului cotidian…Mulțumesc plantelor!

Bucătăria

După o zi productivă la birou, te poți bucura și când gătești și poți primi chiar un impuls creativ – gândește-te să achiziționezi plante suculente. Dacă îți dorești o atmosferǎ şic și boemă, atunci ai nevoie de Tradescantia.

De asemenea, în bucătărie e binevenită și o mini grădinǎ cu plante și ierburi aromatice: Salvie, Menta, Cimbrisor, Rozmarin, Busuioc, Maghiran, toate la ghiveci. Acestea oferă pe lângă un aer proaspat si un parfum discret, și idei pentru rețete diverse….Mulțumesc plantelor!

Dormitorul

O cameră de odihnă prin excelență este destinată să fie armonioasă și eficientă prin cuprinderea plantelor. Pentru cea mai bună terapie și nopți liniștite, concentrează-te pe plante precum Stephanotis(Iasomia de Madagascar), pentru aspectul său frumos, parfumul său fermecător și efectele sale sedative care te fac mai ușor să adormi. De asemenea, Bromeliad ananas îmbunătățește calitatea aerului în timp ce poate ajuta şi la reducerea sforăitului….Mulțumesc plantelor!

Budoarul – camera intimă a unei femei

Aici este locul unde poți da frâu liber creativității , poți să te relaxezi și să te bucuri alături de plante. Cele mai potrivite sunt cele rezistente, cu creștere lentǎ, cum ar fi Kalanchoe, Aloe sau Cactus. ….Mulțumesc plantelor!

Camera de zi – Livingul

Cu bunăstarea lor, plantele de interior creează o atmosferă armonioasă, care invită la relaxare. Scindapsus, Dracaena sau Pilea vǎ oferă un paradis de liniște, unde vă puteți răsfăța cu “ritualurile” preferate (meditație, yoga, poezie, muzică). Sunt suficiente pentru a-ți relaxa atât corpul, cât și mintea….Mulțumesc plantelor!

Acesta este căminul virtual “Mulțumesc plantelor” și te așteaptă în orice florărie să îl configurezi împreună cu un florist dedicat!

#campaniepentrufloristiRecommended Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Sere Jibou