Ne îndreptăm cu toții către o nouă realitate. Din experiența ultimelor luni, am conștientizat diverse variații și schimbări, în ceea ce privește comportamentul și nevoile consumatorilor de flori.

Antreprenorii în domeniul floristic își doresc, dintotdeauna satisfacerea nevoilor clienților lor, consumatorii finali de flori și de frumos.

Cu acest scop, ne propunem ca acest sondaj să ajungă la cât mai mulți consumatori finali, la nivel național – să cunoaștem noile nevoi ale consumatorului de flori, astfel încât să venim în întâmpinarea lor cu soluții cât mai potrivite.

Domeniul floristic și meseria de florist în România nu are o istorie vastă, dar a cunoscut în ultimii ani o evoluție constantă. Satisfacerea nevoilor clienților e prioritară pentru antreprenorii din domeniul floristic și viitorul companiilor lor.

Traversăm o perioada dificilă, domeniul floristic a fost și este în mare măsură afectat de pandemie. Ne dorim ca viitorul să nu ne ia prin surprindere și să cunoaștem care sunt nevoile actuale ale consumatorului de flori. Acestea ne vor ajuta pentru a ne putea regândi strategiile de business în ansamblu și pe fiecare zonă a țării în parte.

De aceea, încurajăm pe cât mai mulți consumatori de flori să completeze acest sondaj, pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite de antreprenorii din domeniul floristic din România.

De asemenea, facem un apel către toți antreprenorii din domeniul floristic din România să ne ajute prin distribuiri masive ale sondajului către clienții lor, consumatori finali de flori.

Nu mai mult de 5 minute sunt necesare pentru completare, dar puteți spera că aceasta este investiția dumneavoastră pentru a primi de fiecare dată un produs sau un serviciu cantitativ și calitativ, corespunzător nevoilor dumneavoastră, din partea floristului solicitat.

ATENTIE! Acest sondaj e menit a fi completat de către clienții floriștilor, nu de către floriști! :) Mulțumim!

Vă mulțumim!

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search