Demonstratia florala „Romania infloreste”Demonstratia florala “Romania infloreste” a adus in fata publicului 3 floristi foarte talentati care pana acum, din motive care … ar merita analizate, au dat exprimare “florala” identitatii lor nationale doar in alte tari.

Da, cu siguranta ca alegerile acestea sunt personale, particulare si sunt influentate de un context economico-social de la un moment dat. Dar nimeni in lumea aceasta nu poate intelege Romania la fel de bine ca un roman.

Ella Fodor din Sighetu Marmatiei, Anca Ungureanu din Bucuresti si Ioachim Erema din Piatra Neamt
s-au regasit pentru prima data in fata unui public exclusiv roman, intr-o demonstratie florala dedicata Romaniei.

Demonstratia florala "romania Infloreste" Sibiu 2018

Prin piesele prezentate ni s-a aratat cum simbolurile traditionale romanesti ne sunt atat de la indemana, doar sa vrem sa le perpetuam: traista cu care copiii merg la colindat in Maramures si primesc mere si nuci, torsul lanii pentru tesaturile care ne-au impodobit casa de-a lungul vremii, bogatiile date de pamantul de sub picioarele noastre – grau pentru paine, lemn cu care ne-am construit asezaminte, fan uscat cu care ne-am hranit animalele.

(Daca vizualizati galeria de mai jos pe desktop/laptop, dati click pe imagine si apoi pe butonul ”Play”)

A fost foarte multa incarcatura emotionala acolo. Si daca la inceput am fost cu totii mai stingheri, pana la urma a iesit o “hora” frumoasa. Pentru care publicul s-a ridicat si a aplaudat din picioare, indelung. Deci inca exista gand bun si unitate intre romani! Trebuie doar sa ii “aducem” impreuna.

La multi ani, Romania!

(Daca vizualizati galeria de mai jos pe desktop/laptop, dati click pe imagine si apoi pe butonul ”Play”)Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Cupa Romaniei de Arta Florala 2018Cupa României de Artă Florală 2019