Micul Fermier – partener în Cupa României de Artă Florală 2023

 In Blog


Golden Fish SRL este o companie antreprenorială cu capital integral românesc, specializată în comercializarea de produse destinate agriculturii mici.

Ne mândrim cu faptul că în cei 16 ani de activitate am livrat către clienții noștri peste 2.000.000 de echipamente, pe tot cuprinsul României. Comercializăm echipamente, piese de schimb și consumabile „Micul Fermier”, oferind un portofoliu vast de scule și unelte pentru casă, fermă, grădină și livadă. Comercializăm echipamente, accesorii, piese de schimb si consumabile care acordă un ajutor esențial pentru fermierii crescători de animale, pentru grădinari, și pentru gospodari, în general.

Portofoliul vast de scule și unelte, de aproximativ 1800 articole, stă sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar.

 

Suntem mereu atenți la nevoile clienților noștri, le oferim gospodarilor și fermierilor o gamă variată de utilaje și echipamente, dintre care putem menționa câteva: motopompe, pompe, sisteme pentru irigații și pompe de stropit, zootehnie (tocătoare, mori) drujbe și fierăstraie electrice, motocositori de umăr, echipamente pentru sudură, echipamente pentru bricolaj. Pentru că ne dorim să întâmpinăm mereu nevoile clienților noștri cu soluții, am diversificat și lărgit gama de produse pentru grădina și prelucrarea solului (cum ar fi gama de motocultoare, mașini tuns gazon, sere). În 2022 am adus in portofoliu o gamă de echipamente cu platformă unică cu acumulatori inter-schimbabili, denumită Flexi Power, comercializată sub brandul Detoolz.

Avem in portofoliu produse ce oferă siguranța și anduranța, pe care le însoțim de o gamă completă de servicii: garanție, consiliere, service și piese de schimb. Vrem să acoperim toate nevoile pe care le poate avea clientul nostru final, să fim lângă el și să-i acordăm tot sprijinul de care are nevoie.

Am investit în ultimii ani pentru a aduce la standarde ridicate modul de depozitare și gestionare a mărfurilor, pentru ca doar fiind eficienți din punct de vedere logistic putem să ducem în mod optim produsele către clienții noștri.

De asemenea, eforturile noastre se îndreaptă în mod continuu spre a reînnoi și îmbunătăți portofoliul de produse, astfel încât să le oferim clienților noștri produse tot mai performante și mai ușor de utilizat. În permanență ținem pasul cu evoluția tehnologică, facem upgrade continuu în toate categoriile de produse, astfel încât clienții noștri să beneficieze de echipamente tot mai eficiente și fiabile. Consumatorul final își dorește și caută produse rezistente, eficiente, pe care să se poată baza atunci cand își desfășoară activitatea. Iar noi suntem alături de el, asigurându-i toate produsele necesare, la un raport corect calitate-preț.

În ultimii ani, am crescut în mod continuu capacitatea proprie de transport, pentru a ne îmbunătăți capacitatea de livrare, astfel încât clienții noștri să intre în posesia produselor dorite într-un timp din ce în ce mai scurt. Comenzile ajung la client în momentul de față în maxim 48 de ore, chiar și în cele mai greu accesibile zone ale țării.

Ne-am concentrat eforturile și asupra dezvoltării capacităților de service, astfel că produsele care au nevoie de atenția specialiștilor noștri în service să se întoarcă într-un timp cât mai scurt la posesorul lor, pentru a fi utilizate la capacitate maximă în gospodărie sau fermă.

Avem în plan mai multe noutăți pentru comunitatea noastră de clienți, de aceea îi îndemnăm să fie aproape de noi și să ne urmareasca pe siteul nostru www.micul-fermier.ro, pe canalul nostru Youtube „Micul Fermier” și pe conturile Social Media Micul Fermier (Linkedin „Golden Fish Romania”, Facebook „Micul Fermier Shop”, Instagram „Micul Fermier”, Twitter „Micul Fermier”).

Participa la Cupa României de Artă FloralăRecommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search