CUPA ROMANIEI DE ARTA FLORALA 2018, 13-14 noiembrie, Sibiu

 In Evenimente


AADF organizeaza a II-a editie a Cupei Romaniei de Arta Florala in perioada 13-14 noiembrie 2018, la Sibiu.

Cupa Romaniei de Arta Florala este o competitie nationala organizata de Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic si anul acesta va avea loc la Sibiu in perioada 13-14 noiembrie.

Scopul competitiei este acela de a compara aptitudinile, maiestria si creativitatea floristilor profesionisti din Romania, constituind astfel si o importanta sursa de inspiratie si inovatie in designul floral. Intr-o perspectiva mai larga, acest gen de manifestare are ca scop promovarea consumului de flori si promovarea imaginii floristilor ca artisti si nu doar ca simpli vanzatori de flori.

Conceptul evenimentului din acest an este legat de sarbatorirea a 100 ani de la Marea Unire. Tematica evenimentului urmareste reamintirea elementelor de identitate nationala. Vom reuni oameni inzestrati cu frumos, floristi talentati si vom trai bucuria intalnirii o data in an a celor care contribuim zilnic la consolidarea industriei floristicii romanesti.

Cupa Romaniei de Arta Florala se desfasoara pe durata a doua zile si implica realizarea de compozitii florale pe parcursul a 3 probe: 2 probe cu tema anuntata si o proba surpriza. Fiecarei probe i se aloca un timp de executie corespunzator cu amploarea si dificultatea temei de reprezentat, fiind permisa pregatirea partiala a structurilor in ziua premergatoare primei zile de concurs. Tematica probelor, criteriile de evaluare si modalitatea de acordare a punctajului sunt explicit prezentate in Regulamentul Competitiei, elaborat de catre presedintele juriului.

Juriul acestei editii este format din Marios Vallianos, presedinte al Asociatiei de Floristi din Grecia si Ioachim Erema, designer florist in Marea Britanie, ambasador Floral Fundamentals. Sistemul de jurizare este unul agreat la nivel european, folosit de catre FLORINT (International Florist Organization) in toate competitiile pentru profesionisti.
Evenimentul include o Demonstratie Florala sustinuta de designeri floristi cu impresionant portofoliu de lucrari si participari la evenimente international: Ioachim Erema, Ella Fodor si Anca Ungureanu, cu totii avand un portofoliu impresionant de participari la evenimente internationale.

Floristii care doresc sa se inscrie in competitie sunt rugati a consulta Regulamentul de desfasurare. Acesta poate fi solicitat la adresa de mail: office@aadf.ro sau pe pagina de Facebook a asociatiei.

Costurile de participare ca si CONCURENT la Cupa Romaniei de Arta Florala sunt:

1250 lei pentru membri AADF
2000 lei pentru non-membri AADF

Costurile includ pranzul si cina pe trei zile pentru concurent si asistent, taxa de participare la cina festiva. Taxa NU include costuri de cazare sau transport.

Inscrieri se pot face aici: .

Cei care doresc sa participe doar ca SPECTATORI la competitie este necesar sa achizitioneze un bilet la Demonstratia Florala din cadrul evenimentului. Taxa de participare:

Taxa de participare la demonstratie este:

300 lei – membri AADF
400 lei – non-membri AADF.

Rezervarea unui loc la demonstratie confera accesul gratuit in sala de concurs pe durata desfasurarii probelor. Inscrierile se pot face prin linkul urmator: .

Pentru AADF – Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic, Cupa Romaniei de Arta Florala este cel mai asteptat eveniment al anului. Doua zile in care oamenii interactioneaza intr-o zona de confort profesional pe care nu o intalnesc zi de zi. Toti vorbim aceeasi limba: floristi, furnizori, antreprenori din industria floristicii. Ne bucuram de aceleasi lucruri, dar, mai ales, invatam ca putem fi si mai performanti. Este un singur mod sa vezi ce inseamna asta: SA FII ACOLO !!!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Cupa Romaniei de Arta Florala 2018