Expozitia anuala a floristilor din Romania, editia a III-a

 In Evenimente


Petale de Primavara

Deja avem o traditie in organizarea expozitiei anuale a floristilor. Anul acesta am ajuns la editia a III-a si, ca de fiecare data, am ales o locatie diferita si o tematica diferita. Evenimentul va avea loc in 27 martie 2018 la Piatra Neamt si dupa cum era de asteptat, dupa ce am fost inconjurati de mult brad, globuri si sclipici, cu drag ne indreptam gandurile catre primavara.

 

Aranjament floral la Expozitia anuala a floristilor din Romania

“Petale de primavara” reprezinta o expozitie care oferta oportunitatea floristilor de a-si etala talentul fara prea mute constrangeri – ne gandim la ceea ce se intampla in fiecare primavara si atat: la renasterea naturii, la minunea care se intampla in fiecare an, cand din pamantul nu de mult inghetat isi scot afara capul ghioceii, narcisele, lalelele, lacramioarele, cand privirile ne sunt inviorate de verdele fraged care acopera mohorata priveliste a iernii.

Nu va mai exista “constrangerea” unui client care isi doreste asa si pe dincolo, nici cea a unui buget de cele mai multe ori prea mic (nu-i asa ?) pentru cum sau ce poate exprima viziunea unui florist, nici lupta cu caldurile toride care ne provoaca toata vara. Va fi unul din acele momente aproape ideale, in care putem fi doar noi si florile.

Expozitia va fi gazuita de Central Plaza Hotel din Piatra Neamt si beneficiaza de asemenea de sustinerea partenerilor de la TMT Flowers, Mega Packing, Cristea Lumanari, Clipa Decoratiuni, City Flowers , Purple Flowers, Ionut Lungu Videograf, Florin Zaharia Photography si BS Print

Asadar orice florist care isi doreste o exprimare intr-un cadru familiar este asteptat cu mare drag. Florile si materialele necesare lucrarilor care urmeaza a fi expuse vor fi sponsorizate de catre partenerii evenimentului in cuantum de 400 lei/expozant.

Promovarea in cadrul evenimentului este gratuita, se pot expune numele firmei precum si materiale de promovare – pliante, carti de vizita, iar premergator evenimentului participantii vor beneficia si de promovare gratuita online prin intermediul AADF.

In afara de prospetimea si veselia florilor de primavara, ne vom bucura de trei oaspeti ale caror nume vor fi mereu asociate cu inceputurile floristicii romanesti: cei trei finalisti ai primei editii ai Cupei Romaniei 2017. Alina BalanescuClipa Decoratiuni Piatra Neamt, Dhaniel NoraPurple Flowers Bucuresti si Ioana Mihai NechiforCity Flowers Sibiu vor face o demonstratie florala pe parcursul careia, cu siguranta, ne vor impartasi din experienta lor de floristi.

Demonstratii de arta florala la expozitia floristilor din Romania

Programul expozitiei “Petale de Primavara” va fi urmatorul:

11.00-17.00 – vizionarea lucrarilor expuse
15.00-17.00 – demonstratie florala a finalistilor Cupei Romaniei 2017

Accesul la eveniment ca vizitator pentru vizionarea compozitiilor florale expuse de floristi in holul locatiei – GRATUIT

Accesul la eveniment ca expozant se face in conditiile achitarii unei taxe de participare de 150 lei pentru membri AADF si 200 lei pentru non-membri AADF.

Taxa de inscriere permite atat accesul ca si expozant cat si la demonstratia florala. 

Expunerea de compozitii florale se poate face doar de catre floristi reprezentanti ai unei entitati autorizate in domeniul floristic (persoana juridica, persoana fizica autorizata, etc).

La inscriere se achita minim 50 % avans (nu se restituie in caz de neprezentare), iar diferenta se achita pana cel tarziu la data de 20.03.2018. Platile se realizeaza exclusiv prin virament bancar in contul AADF.

Informatii suplimentare legate de eveniment se pot primi prin transmiterea unui email la adresa: office@aadf.ro sau numar de telefon: 0741 258 419 si 0745530190.

Suntem nerabdatori sa ne cunoastem! Va asteptam in 27 martie 2018, in Piatra Neamt, la Hotel Central Plaza, Piata Petrodava nr. 1-3, ora 11.00.Recommended Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Curs de Bază în Floristică