SONDAJ DESPRE CUMPĂRAREA DE FLORI ȘI PLANTE ÎN ROMÂNIA – DE CE ȘI PENTRU CINE E IMPORTANT SONDAJUL?!

 In Blog


Așa cum bine știți, Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic din România are în derulare un sondaj, adresat tuturor clienților finali – cumpărători de flori și plante.

Interpretarea sondajului din punct de vedere statistic și sociologic ne va ajuta să descoperim nevoile actuale ale consumatorului român de flori și plante. O dată descoperite aceste nevoi, va fi oportun ca operatorii din domeniul floristic să le conștientizeze și să-și îndrepte strategiile de business, spre satisfacerea acestora.

Demersul nostru, ca și asociație, pornește de la convingerea de a încerca să ne ajutăm noi pe noi, prin acțiune și de a sta mai puțin “cu mâna întinsă” către autoritățile statului, pentru a cere. De altfel, reprezentativitatea în PIB a acestui domeniu este încă necunoscută, în mod oficial, astfel încât să obținem dreptul de a cere.

Ce înseamnă să ne ajutăm?! Înseamnă că indiferent dacă suntem sau nu membri A.A.D.F, să ajutăm la distribuirea în masă a sondajului către clienții noștri, pentru a putea obține o interpretare, care să aducă plus valoare relevantă domeniului floristic.

Ce înseamnă plus valoare?! Înseamnă că rezultatele sondajului ne arată preferințele actuale de consum ale clienților și noi suntem datori să le înțelegem, să le conștientizăm și să ne îndreptăm spre satisfacerea acestora, indiferent dacă aceasta înseamnă renunțarea la obișnuințe și uzanțe mai vechi. Ca și principiu, orice afacere rezistă, doar dacă se menține profitabilă.

Se știe că de-a lungul timpului A.A.D.F. a fost în egală măsură apreciată și contestată în România. Acum, considerăm că am ajuns într-un punct în care, ca să putem rezista, ca să putem continuă, ca să putem evolua e necesar să ne unim forțele și să FACEM.

E foarte important să FACEM, în loc de SĂ NE DEA! Să acționăm în folosul nostru, să muncim să ne fie mai bine e varianta mai grea decât să așteptăm să treacă pandemia!

Să conștientizăm că această perioadă va fi depășită probabil în câțiva ani, dar să ne asumăm să nu cedăm, să muncim, să ne ajutăm, să ne schimbăm obiceiurile de business, să avem capacitatea de a îmbrățișa noul și de a ne adapta lui sunt ESENȚIALE.

Așadar, colegi antreprenori din toată țara, membri sau nu A.A.D.F,  vă încurajăm să va încurajați clienții să completeze sondajul 

Poate fi considerat un gest de responsabilitate a noastră a tuturor de a ne ajuta pe noi, folosindu-ne de propriile noastre puteri și deschidere către schimbare.

Pentru cei care nu sunt membri A.A.D.F, distribuirea către clienți a sondajului înseamnă o mână de ajutor întinsă domeniului floristic din România, deci nouă tuturor, nicidecum către A.A.D.F, dacă nu vă doriți acest lucru!

Interpretarea sondajului poate fi făcută cu condiția să fie mulți respondenți, din toată țara. Putem să fim responsabili, putem fi proactivi, putem considera că viitorul domeniului floristic în România depinde în mare măsură, de ACȚIUNEA fiecăruia dintre noi, în egală măsură!

 

IMPORTANT

Sondajul se completează doar de clienți – consumatori finali de flori și plante, NU de către floriști!

Intră în comunitatea antreprenorilor floriști!

Evoluează împreuna cu noi!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Gardenia Decor, furnizor pentru florăriile din RomâniaArticol despre decorul floral la nunțile din România