Florint pregateste cursuri digitale pentru floristi

 In Blog


Florint impreuna cu Flornet au prezentat in luna iunie ultima faza a ambitiosului lor proiect educational: digitalizarea curriculei in design floral sub forma unor medii de invatare virtuala (Virtual Learning Environments – VLE).

Proiectul vizeaza dezvoltarea de cursuri standardizate la nivel European.  Scopul este uniformizarea programelor educationale in Europa astfel incat sa faciliteze mobilitatea floristilor, indiferent de nivelul de experienta, la nivel international. Profilul profesional si obiectivele de invatare dezvoltate la nivel de experienta, pricepere, cunostinte si competente (the European Qualifications Framework reference levels)  au fost prezentate in detaliu in cadrul intalnirii de la sediul Waterdrinker.

Aceste medii virtuale de invatare pot fi privite drept “clase” online unde studentii primesc indrumare si indeplinesc taskuri iar evaluatorii le ofera note si feedback.

Platforma de baza pentru aceste clase digitale a fost realizata deja si unele module sunt disponibile deja in spatiul virtual insa finalizarea implementarii integrale a acestui proiect intr-o varianta atractiva va necesita in continuare resurse financiare si temporale semnificative.

Pana atunci, tineti aproape de surse educationale alternative.

Educatia face parte din succes!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

AADF.ro