Dillewijn Zwapac – Ambalaje ecologice pentru domeniul floristic

 In Blog


Despre Dillewijn Zwapak

Povestea Dillewijn Zwapak a început acum peste 80 de ani, în Aalsmeer, capitala olandeză a florilor. Pe atunci ziare vechi erau folosite ca ambalaj pentru a proteja florile și plantele împotriva frigului. De atunci Dillewijn Zwapak a devenit o companie internațională, furnizoare de produse pentru ambalare și articole pentru floristi pentru întregul lanț horticol, de la producător la florist.

În prezent sediul central al companiei se află în Amstelveen, Olanda, de unde colaborează cu producători, exportatori, engrosisti și rețele de retail. Floristii pot comanda produsele Dillewijn Zwapac din magazinele aflate in 4 din cele mai importante burse de flori. Însă este mult mai ușor să comanzi online. Poți alege din peste 5000 de produse, 24ore/7 pe www.dillewijnzwapak.com

Misiune

Dillewijn Zwapak dorește să fie reprezentant de top pentru toți cei implicați în industria horticolă prin inovația în procese de sustenabilitate și produse. Produse de ambalare, articole pentru floristi și materiale decorative realizate cu respect față de oameni și planetă.

Focusul zilnic este pe inovație, creativitate și sustenabilitate. Sloganul companiei este: “Packaging is our Passion” – „Ambalarea este pasiunea noastră”.

Design studio

Studioul de grafică din interiorul Dillewijn Zwapak este o garanție pentru design-uri spectaculoase și soluții creative pentru întregul sector horticol.

Designeri de top inspirați de trendsetteri naționali și internaționali realizează designuri creative 2D și 3D, acoperind toate sezoanele și toate trendurile. Aceștia sunt în pas cu ultimele informații despre materiale și tehnici de producție.

Dacă ești în căutare de un design unic pentru un ambalaj, un vas sau o cutie de cadou, contactează departamentul de vânzări al Dillewijn Zwapak. Contact:  +31 (0)88 7354282 sau e-mail: info@dillewijnzwapak.nl.Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Echipamente RAPA pentru floriștiAnca Ungureanu - Steaua Bethleemului