Lasă floriștii să se ocupe de decorul tău de sărbătoare!

 In Blog


Decorațiunile pentru Crăciun – motiv pentru zâmbetele calde

Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor fi și mai calde, împreună!

Știm că trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, știm că prioritățile cotidiene s-au schimbat, știm că anul acesta e altfel, dar știm și că fiecare cămin se bucură, în fiecare an, de decorațiuni de iarnă specifice, lucrate cu migală de floriști.

Cum fiecare an vine cu noi provocări, și anul acesta au pregătit muuuulte decoruri de sărbătoare, pentru fiecare buget, pentru toate gusturile și pentru toate casele.

Modelele lucrate de floriști sunt din cele mai diverse și create astfel încât să bucure vizual ambientul de sărbătoare al oricărei încăperi. Materialele folosite acoperă o gamă largă de opțiuni, pentru că, întotdeauna, profesioniștii sunt atenți la nevoile de consum ale clienților.

Floriștii te impresionează cu creațiile lor, cu forme multiple, de la clasicul cerc până la cele mai neașteptate decoruri. Sărbătorile de iarnă sunt unul din momentele oportune pentru ca floriștii să-și dovedească cunoștințele, experiența și creativitatea. Cu siguranță vei rămâne surprins de ce pregătesc pentru acest an!

Crenguțele de brad sunt nelipsite. Figurinele și globurile de diverse mărimi și culori sunt alese cu grijă. Plantele și florile uscate completează potrivit povestea. Conurile de brad sunt vedetele sezonului. Scorțișoara și feliile de portocale sunt în “armonie” cu sezonul vinului fiert. Lumânările vorbesc atât de expresiv despre victoria luminii împotriva întunericului, de fiecare dată.

Toate acestea așezate armonios împreună, de floriști profesioniști sunt unul dintre cele mai frumoase, simple și naturale moduri de a te face să zâmbești……pe tine și pe cei care locuiesc în inima ta…..

Decorațiunile speciale de sărbători pot fi oferite celor dragi și astăzi e din ce în ce mai simplu să faci asta. Practic ești la un click distanță de această opțiune, poți comanda la floraria din apropiere sau preferată cadoul și acesta va fi livrat fix la momentul oportun.

În fiecare zi în lume, se oferă milioane de cadouri familiei, prietenilor și partenerilor noștri. Potrivit cercetării de la Universitatea Rutgers, darurile pe care le alegem să le oferim, vorbesc despre noi.

Oferă cadou decorațiuni de Crăciun, create în florǎrii sau ateliere de design floral specializat,  pentru a spune „Te iubesc”, „Iartă-mă”, „Felicitări” ,”Mi-e dor de tine” sau “Crăciun Fericit”

Jeannette Haviland-Jones, cercetător și director al Atelierului de emoții umane de la Rutgers, s-a uitat la ce spun darurile pe care le oferim despre noi și dacă acestea influențează modul în care suntem percepuți.

„Rezultatele noastre arată că darurile pe care le oferiți pot influența și schimba ceea ce gândesc oamenii despre tine și sunt deosebit de importante pentru persoanele care doresc să consolideze prietenii și relații personale sau profesionale.”, spune Haviland-Jones.

Bucură-te și zâmbește în această iarnă, mai mult decât ai fi făcut-o în alți ani! Bucură-te de sănătate, de apropierea familiei și de un décor de sărbătoare! Bucură-te de lucrurile simple! O dată cu tine se bucură și floriștii!

Vă invităm să ne bucurăm unii pe ceilalți și să traversăm împreună această perioadă!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Campanie pentru susținerea floriștilor