Instrucțiuni de folosire a coletelor cu flori primite

 In Blog


Ne adresăm tuturor consumatorilor de flori.

Așa cum am promis, revenim cu documentul ce conține măsurile minime, ce se pot lua în această perioada, pentru a ne bucura de flori, dar să ne păstrăm și în siguranță.

Imaginea acestui document poate fi utilă pentru toți cei care primesc flori.

În egală măsură, documentul poate fi util pentru florişti, în sensul că îl pot lista și atașa coletelor, pe care le expediazã către clienți. Sau, pentru că oricum relația cu clienții se desfășoară preponderent în on-line, floriştii pot trimite documentul virtual o dată cu confirmarea comenzii. Acest document poate fi considerat un gest util, pentru câștigarea încrederii faţă de clienții noștri.

Astfel, Asociația Antreprenorilor din domeniul floristic vine în ajutorul tuturor consumatorilor de flori, pentru evitarea riscurilor de infecție cu Covid-19.

Rugăm, cu această ocazie, pe toți colegii florişti să se asigure că toate produsele ce pleacă de la dumneavoastră să fie dezinfectate și împachetate cu respect pentru siguranța clienților.

Pentru consumatorul final, recomandarea noastră este să nu vă grăbiți și să urmați instrucțiunile pentru limitarea posibilităților de infectare.

Ne bucurăm să vedem că tot mai mulţi oameni aleg să comande flori cu livrare prin curier, pentru a face mai plăcută șederea în casă.

Prezența florilor în orice încăpere declanșează efecte (emoții) pozitive imediate, dar și de lungă durata asupra stărilor noastre sufletești. Reacțiile, buna dispoziție, modul în care ne comportăm cu cei din jur, pot fi influențate de prezența florilor. Zâmbetul sincer, comportamentul pozitiv, reducerea depresiei și îmbunătățirea memoriei pe termen scurt sunt doar câteva din beneficii, demonstrate de altfel științific.

Distanțarea socială nu înseamnă să renunțăm la toate plăcerile, atâta timp cât suntem atenți și conștienți asupra lucrurilor ce trebuie să le facem.

Uniți, calmi, responsabili și cu speranța să avem grijă unii de alții, să ne ajutăm și vom depăși cu bine această perioada, ce ar putea fi o mare lecție pe care o învățăm împreună!

Intră în comunitatea antreprenorilor floriști!

Evoluează împreuna cu noi!Recommended Posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contactează-ne

Trimite-ne mesajul tău, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Îți mulțumim!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Radu Cucuruz - producător român de flori din județul Hunedoara